Rygestop app penge sparet

E-kvit rygestop med mobil eller web – Kræftens Bekæmpelse

Denne app er en god hjælper til dig ønsker at blive og forblive røgfri. … var det sjovt at følge med i hvor mange penge og cigaretter man havde sparet, …

Den gratis app hjælper, når du vil kvitte cigaretterne

e-kvit i App Store

Den regner også ud, hvor mange penge, du har sparet, og viser dig, hvor mange dage, der er gået siden du stoppede med at ryge. Få hjælp til at blive røgfri.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om e-kvit. Download e-kvit til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Bliv røgfri med en app – Røgfri Nu

Bliv røgfri med en app – Røgfri.nu

Forsøger du at stoppe med at ryge og ønsker at øge din motivation i denne henseende? Afslut Tracker er her for at tilbyde dig en høj kvalitet app, …

Kan man blive røgfri med hjælp af en app? Der findes mange forskellige gratis tilbud til rygere, der ønsker at blive røgfri. Læs om rygstop vha. apps her.

Quit Tracker: Stop Smoking – Apps i Google Play

Klar til at blive røgfri? E-kvit hjælper dig med at sige farvel til tobak og nikotin. Gennem film, øvelser og gode råd fra eksperter hjælper appen dig, …

Appen, der hjælper dig med at holde op med at ryge og motiverer dig til at holde dig fra nikotin

e-kvit – Apps i Google Play

6. sep. 2016 — Halvdelen af de 16-25-årige rygere ønsker at kvitte smøgerne. Det viser tal fra Kræftens Bekæmpelse, der sidste år lancerede en rygestop-app …

Få hjælp til dit rygestop

Rygestop-app hitter hos unge | Kræftens Bekæmpelse

28. mar. 2017 — XHALE, Kræftens Bekæmpelses rygestop-app til unge, har vundet en … Holde øje med hvor mange penge man har sparet ved ikke at købe smøger.

Halvdelen af de 16-25-årige rygere ønsker at kvitte smøgerne. Det viser tal fra Kræftens Bekæmpelse, der sidste år lancerede en rygestop-app skræddersyet til unge. Appen XHALE har siden da hjulpet over 2500 unge med at blive røgfri.

XHALE er blandt verdens bedste apps | Kræftens Bekæmpelse

… eller blot vil vide mere om egen rygning. Du kan også bruge e-kvit på din mobil. Hent e-kvit-app’en i Microsoft Store, App Store eller på Google Play.

XHALE, Kræftens Bekæmpelses rygestop-app til unge, har vundet en international digital pris. Det skete, da appen forleden løb med sejren i kategorien ’Health and Wellbeing’ ved årets ’World Summit Award’.

Bliv røgfri med e-kvit

10. nov. 2012 — Rygestop er navnet på en app, der fortæller, hvor mange penge du sparer, og hvordan dit helbred bliver bedre dag for dag.

E-kvit er et program til alle, der ønsker at blive røgfri eller blot vil vide mere om egen rygning.Du kan også bruge e-kvit på din mobil. Hent e-kvit-app’en i Microsoft Store, App Store eller på Google Play.

Her er tre rygestop-apper – politiken.dk

Hver eneste cigaret, du ikke ryger, betyder flere penge mellem hænderne til dig. … Brug din rygestop-beregner til at finde ud af, hvor meget du kan spare, …

Der er masser af hjælp at hente i app-verdenen, hvis man vil holde op med at ryge.

Rygestopberegner – Nicorette.dk

Find ud af hvor meget du sparer ved at stoppe med at ryge

Hvordan vil du bruge de penge du sparer? Læs mere her og find ud af hvor meget du sparer ved at holde op med at ryge

Keywords: rygestop app penge sparet, rygestop dag for dag app